Maku

Kuuma mangosalsa

15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
Kuuma mangosalsa maistuu esimerkiksi pannacottan, crème brûléen tai jäätelön parina. Muista ottaa monikäyttöinen resepti talteen!
GL
KA
LA
MA
MU
0
0
Julkaistu: 8.4.2014


Ainekset (5 annosta)

Kuuma mangosalsa

  • 2 rklruokosokeria (kide)
  • 1 rkltuoretta inkivääriä (raastettuna)
  • 1 tltuoretta chiliä (silputtuna)
  • 1 rkllimettimehua
  • 1 kpltuoretta mangoa (kuutioituna pieniksi)
Tulosta

Kuuma mangosalsa valmistuu näin:

  1. Mittaa kattilaan sokeri, inkivääri ja chili. Kuumenna ja sekoittele, kunnes seos muuttuu siirappimaiseksi. Lisää limettimehu. Kääntele joukkoon mangot ja kuumenna, mutta älä kypsennä liikaa.
  2. Tarkista mangosalsan maku ja tarjoa esimerkiksi pannacottan, crème brûléen tai vaniljajäätelön kanssa.

Vinkki!

Mangosalsa on täydellinen kaveri pannacotalle.
Kommentoi »