Maku

Kurpitsaranskalaiset – upean oranssit ranskikset valmistuvat helposti uunissa

45 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Kokkaa myskikurpitsasta superhyvät ranskikset helposti uunissa! Kurpitsaranskalaiset voi maustaa joko pelkällä suolalla ja pippurilla tai itsetehdyllä maustesuolalla amerikkalaiseen tapaan.
GL
KA
LA
MA
MU
VE
3.1
1
Julkaistu: 16.10.2018


Ainekset (4 annosta)

Kurpitsaranskalaiset

  • 1myskikurpitsa (800 g)
  • 2 rklrypsiöljyä

Maustesuola

  • 1 rklsormisuolaa
  • 2 tl currya
  • 2 tlvalkosipulijauhetta
  • 1 tlsipulijauhetta
  • ¼ tlchilijauhetta
Tulosta

Kurpitsaranskalaiset valmistuvat näin:

  1. Halkaise kurpitsa pitkittäin. Kaavi pois siemenet ja pehmeä sisusta. Kuori kurpitsan puolikkaat ja leikkaa ne ohuiksi tikuiksi.
  2. Levitä kurpitsatikut leivinpaperin päälle pellille. Kääntele joukkoon öljyä. Voit myös laittaa paistoritilän leivinpaperilla vuoratun pellin päälle ja levittää öljytyt kurpitsatikut ritilälle.
  3. Paista kurpitsaranskalaisia 225 asteessa 20–30 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä.
  4. Mittaa maustesuolan ainekset mortteliin ja hierrä seosta, kunnes suolakiteet ovat hienontuneet. Ripottele maustesuolaa kurpitsaranskalaisten päälle.
1 kommentti