Maku

Kurpitsainen juustokakku lasissa

15 min
0
0

Kurpitsainen juustokakku lasissa

Nopeatekoinen ja kerrassaan herkullinen kurpitsainen jälkiruoka syksyn tunnelmiin ja joulun odotukseen.
Teksti Tyrniä ja tyrskyjä
Kuvat Tyrniä ja tyrskyjä
Tulosta
Mainos

Ainekset (2 kpl)

  • 6 kplruskeita pipareita
  • 200 gmascarponejuustoa
  • 1 dlkurpitsahilloa
  • 1 dlkermaa
  • 3 tlBourbon
  • 2 kplkanelitankoa
  • 3 rklsokeria

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Vatkataan kerma vaahdoksi. Lisätään joukkoon hiukan Bourbonia ja sokeria. Murustellaan piparit leivinpaperin välissä ja jaetaan annosmaljoihin, jätetään hiukan muruja koristeeksi. Sekoitetaan mascarponen joukkoon kurpitsahillo ja tarvittaessa hiukan sokeria. Laitetaan seos annosmaljoihin. Pursotetaan päälle viskikermavaahtoa. Ripotellaan koristeeksi piparinmuruja ja koristellaan kanelitangolla.

Vinkki!

Jouluisemman annoksesta saa lisäämällä mascarponen joukkoon hippusen verran kanelia, inkivääriä ja neilikkaa.
MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä