Kurkumahummus – ruokapöydän pirteä väripilkku saa väriä ja makua tuoreesta kurkumasta
10 min
{
Aktiivinen
10 minPassiivinen
Kurkumahummus valmistuu näppärästi ihan muutamalla tehosekoittimen surautuksella. Raastettu kurkuma antaa tahnalle värin lisäksi myös vinkeää makua. Tarjoa esimerkiksi lisukkeena tai tuoreen leivän kera.
VE
GL
0
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 4.4.2020

Kurkumahummus – ruokapöydän pirteä väripilkku saa väriä ja makua tuoreesta kurkumasta
Ainekset (8 annosta)
- 1 tkl (310 g/265 g)kikherneitä
- 3 rkloliiviöljyä
- 2 rklsitruunan mehua
- 1 rkltahinia
- 2 tltuoretta kurkumaa raastettuna
- 1 valkosipulinkynsi
- ½ tlsuolaa
Kurkumahummus valmistetaan näin:
- Valuta kikherneet ja huuhtele ne kylmällä vedellä.
- Soseuta kaikki aineet sauvasekoittimella tai monitoimikoneen leikkuuterällä.
Katso myös
MITÄ PIDIT?
0