Maku

Kurkkuhunnutettu savulohi

30 min
MU
GL
0
0


 

Tulosta
Teksti Susanna Katajisto
Kuvat Mika Haaranen

Ainekset (50 annosta)

  • 6000 gkirjolihifileetä (savustettuna)
  • 2 dlruoanvalmistusjogurttia
  • 30 gtuoretta tilliä (hienonnettuna)
  • 1 rklsitruunamehua
  • 4 kplkurkkua (viipaloituna)

Koristeluun

  • 1/2 kplkurkkua
  • 5 kplparsaa
  • 50 gtuoretta tilliä

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Poista savustetusta kirjolohifileestä varovasti nahka ja nosta kala tarjoiluvadille.

Sekoita ruokajogurtin joukkoon tilli ja sitruunamehu. Sipaise seosta ohut kerros fileen pinnalle. Tämä auttaa ”kurkkusuomuja” pysymään paikoillaan. Lado levitteen päälle lomittain kurkkuviipaleita pyrstöpäästä aloittaen.

Viimeistele kala kuorimaveitsellä leikatuilla kurkkunauhoilla, parsalla ja tuoreella tillillä.

Säilytä kurkkuhunnutettu savulohi viileässä tarjoiluhetkeen.

MITÄ PIDIT?
0