Maku

Kurkku-jogurttidippi (Tsatsiki)

15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
GL
KA
MU
4.8
0
Julkaistu: 29.5.2012


Ainekset (6 annosta)

  • 3 dlkurkkua (karkealla terällä raastettuna)
  • 2 dlturkkilaista jogurttia
  • 2 kplvalkosipulinkynttä (hienonnettuna)
  • 1 rkltuoretta minttua (silputtuna)
  • 1/2 rkloliiviöljyä
  • 1 tlsitruunamehua
  • 1/2 tlsitruunankuoriraastetta
  • 1 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
Tulosta

Valuta kurkkuraastetta siivilässä noin 10 minuuttia. Painele vielä käsin liika neste pois.

Yhdistä kulhossa kaikki tsatsikin ainekset.

Anna kurkku-jogurttidipin maustua peitettynä jääkaapissa pari tuntia.

Tarjoa tsatsikia meze-alkupalojen kera.

Kommentoi »