Teksti
Kuvat
Julkaistu: 29.5.2012

Kurkku-jogurttidippi (Tsatsiki)
Ainekset (6 annosta)
- 3 dlkurkkua (karkealla terällä raastettuna)
- 2 dlturkkilaista jogurttia
- 2 kplvalkosipulinkynttä (hienonnettuna)
- 1 rkltuoretta minttua (silputtuna)
- 1/2 rkloliiviöljyä
- 1 tlsitruunamehua
- 1/2 tlsitruunankuoriraastetta
- 1 tlsuolaa
- 1/4 tlmustapippuria
Valuta kurkkuraastetta siivilässä noin 10 minuuttia. Painele vielä käsin liika neste pois.
Yhdistä kulhossa kaikki tsatsikin ainekset.
Anna kurkku-jogurttidipin maustua peitettynä jääkaapissa pari tuntia.
Tarjoa tsatsikia meze-alkupalojen kera.
MITÄ PIDIT?
4.8