Maku

Kupillinen mennyttä kesää

15 min
GL
KA
LA
MA
MU
0
0


 

Tulosta
Teksti Ulla Vestola, Saara Törmä

Ainekset (15 annosta)

  • 2 dlmustaherukanlehtiä
  • 3 rklsitruunamelissaa
  • 2 kplomenaa (paloiteltuna)
  • 2 rklkardemummaa (kokonaisia)
  • 1 kplkanelitankoa
  • 20 dlvettä
  • 5 tlteetä
  • 1 dlhunajaa

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Pane mustaherukanlehdet (noin 10 kpl) ja sitruunamelissanlehdet (noin 20 kpl) kattilaan. Pilko joukkoon omenat. Lisää kardemumma ja kanelitanko sekä vesi. Keitä hiljaisella lämmöllä noin 15 minuuttia.

Lisää tee ja anna hautua 5 minuuttia. Makeuta hunajalla ja siivilöi juoma kannuun tai kuppeihin.

MITÄ PIDIT?
0