Maku

Kuorrutetut uunikalat

50 min
0
0

Kuorrutetut uunikalat

GL
LA
MA
0
0
Teksti Marja Samuli
Kuvat Anna Huovinen
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 500 gmuikkuja (perattuina)

Lisäksi

  • 2 rkloliiviöljyä
  • 3 kplhiivaleipäviipaletta (muruteltuina)
  • 2 rklrusinoita
  • 1 rklpinjansiemeniä
  • 3 kplanjovista
  • 50 gpersiljaa
  • 1/2 tlsokeria
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria

Tee näin

50 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN35 min

Kuivaa kalat ja lado ne leivinpaperin päälle uunipellille vieri viereen.
Paista leipäraaste rapeaksi öljytilkassa pannulla. Nosta talouspaperille valumaan.
Pane puolet leipäraasteesta kulhoon ja lisää hienonnetut rusinat, pinjansiemenet, anjovikset ja persiljasilppu.
Mausta seos sokerilla, suolalla ja pippurilla. Levitä seos kalafileille.
Paista 175 asteessa noin 35 minuuttia, kunnes kala on kypsää ja kuorrute rapeaa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä