4,2(31)
Kuohkea valkosuklaa-pannacotta passiokastikkeella
Gluteeniton
2 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 2 h
Pehmeän kuohkea valkosuklaapannacotta saa seuralaisekseen kirpeän passionkastikkeen. Herkullisen hurmaava jälkiruoka!
Julkaistu 15.7.2005
Maku
Reseptin ainekset
6 annosta
3 kplliivatelehteä
1 kplvaniljatankoa
4 dlkahvikermaa
1/4 dlsokeria
100 gvalkosuklaata
Pinnalle
6 kplpassionhedelmää
3 tlsokeria

Pehmitä liivatelehdet kylmässä vedessä.

Halkaise vaniljatanko ja pane puolikkaat, kerma ja sokeri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi. Siirrä kattila pois liedeltä.

Lisää valutetut ja puserretut liivatelehdet sekä paloiteltu suklaa. Kun suklaa on sulanut poista vaniljatanko. Jäähdytä seos kylmävesihauteessa koko ajan vatkaten. Jaa pannacotta jälkiruoka-astioihin tai laseihin ja pane viileään hyytymään.

Halkaise passiohedelmät ja koverra hedelmälihat irti. Mausta seos sokerilla. Lusikoi kylmä passiokastike annosten päälle juuri ennen tarjoilua.

1 kommentti
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.