Maku

Kuohkea valkosuklaa-pannacotta passiokastikkeella

2 h 20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
2 h
Pehmeän kuohkea valkosuklaapannacotta saa seuralaisekseen kirpeän passionkastikkeen. Herkullisen hurmaava jälkiruoka!
GL
4.1
1
Julkaistu: 15.7.2005


Ainekset (6 annosta)

  • 3 kplliivatelehteä
  • 1 kplvaniljatankoa
  • 4 dlkahvikermaa
  • 1/4 dlsokeria
  • 100 gvalkosuklaata

Pinnalle

  • 6 kplpassionhedelmää
  • 3 tlsokeria
Tulosta

Pehmitä liivatelehdet kylmässä vedessä.

Halkaise vaniljatanko ja pane puolikkaat, kerma ja sokeri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi. Siirrä kattila pois liedeltä.

Lisää valutetut ja puserretut liivatelehdet sekä paloiteltu suklaa. Kun suklaa on sulanut poista vaniljatanko. Jäähdytä seos kylmävesihauteessa koko ajan vatkaten. Jaa pannacotta jälkiruoka-astioihin tai laseihin ja pane viileään hyytymään.

Halkaise passiohedelmät ja koverra hedelmälihat irti. Mausta seos sokerilla. Lusikoi kylmä passiokastike annosten päälle juuri ennen tarjoilua.

MITÄ PIDIT?
4.11
1 kommentti