Maku

Kuohkea valkosuklaa-pannacotta passiokastikkeella

2 h 20 min
GL
3.95
1

Pehmeän kuohkea valkosuklaapannacotta saa seuralaisekseen kirpeän passionkastikkeen. Herkullisen hurmaava jälkiruoka!
Tulosta
Teksti Midi Vuorela
Kuvat Tuomas Kolehmainen

Ainekset (6 annosta)

  • 3 kplliivatelehteä
  • 1 kplvaniljatankoa
  • 4 dlkahvikermaa
  • 1/4 dlsokeria
  • 100 gvalkosuklaata

Pinnalle

  • 6 kplpassionhedelmää
  • 3 tlsokeria

Tee näin

2 h 20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN2 h

Pehmitä liivatelehdet kylmässä vedessä.

Halkaise vaniljatanko ja pane puolikkaat, kerma ja sokeri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi. Siirrä kattila pois liedeltä.

Lisää valutetut ja puserretut liivatelehdet sekä paloiteltu suklaa. Kun suklaa on sulanut poista vaniljatanko. Jäähdytä seos kylmävesihauteessa koko ajan vatkaten. Jaa pannacotta jälkiruoka-astioihin tai laseihin ja pane viileään hyytymään.

Halkaise passiohedelmät ja koverra hedelmälihat irti. Mausta seos sokerilla. Lusikoi kylmä passiokastike annosten päälle juuri ennen tarjoilua.

MITÄ PIDIT?
3.95