Maku

Kukkakaali-parsakaalipikkelssi

20 min
5
0

Kukkakaali-parsakaalipikkelssi

GL
KA
LA
MA
MU
0
5
Teksti Minna Nevalainen
Tulosta
Mainos

Ainekset (1 annosta)

  • 1 kplkukkakaalia
  • 1 kplparsakaalia

Liemi

  • 1 dlvalkoviinietikkaa
  • 1 dlvettä
  • 1 dlsokeria
  • 1 tlsuolaa
  • 1 rklviherpippuria
  • 2 kpllaakerinlehteä
  • 2 rkltuoretta timjamia

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Irrota kaalien kukinnot ja kiehauta niitä vedessä noin 2 minuuttia. Huuhtele ne kylmällä vedellä ja valuta.

Mittaa kattilaan kaikki liemen ainekset ja kiehauta seos.

Lado kaalien kukinnot lasipurkkiin. Kaada kuuma liemi päälle ja jäähdytä. Valmis pikkelssi säilyy kylmässä noin 2 viikkoa.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä