Kotivinkki

Kukkakaali-parsakaalikeitto

0
0


 

Tulosta
Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto

Ainekset

  • 300 gkukkakaalia
  • 200 gparsakaalia
  • 1½ lkasvislientä
  • 150 gpehmeää vuohenmaitojuustoa
  • suolaa
  • ½ tlrouhittua mustapippuria
  • pieni nippuruohosipulia

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Huuhdo kukka- ja parsakaali. Poista niitä kovimmat kantaosat ja huonot suojalehdet. Paloittele kaalit pieniksi paloiksi.

2. Kuumenna kasvisliemi kattilassa. Lisää joukkoon kaalit ja kypsennä lientä 20 minuuttia.

3. Lisää liemeen vuohenmaitojuusto ja mausteet. Sekoita keittoa, kunnes juusto sulaa.

4. Soseuta keitto sauvasekoittimella.

5. Hienonna keiton päälle ruohosipulia ja tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Osta: parsakaalia, kukkakaalia, vuohenmaitojuustoa, ruohosipulia

MITÄ PIDIT?
0