Maku

Kukkakaali- mac & cheese

45 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Kukkakaali- mac & cheese keventyy kukkakaalilla, mutta on silti ihanan juustoisen makuinen lohturuoka. Nappaa helppo resepti!
KA
MU
3.9
3
Julkaistu: 8.10.2014


Ainekset (4 annosta)

  • 600 gkukkakaalia
  • 200 gpastaa (esim. penne)
  • 4 dlruokakermaa
  • 1 tlcurrya
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tljauhettua muskottipähkinää
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 3 dlvaaleaa leipää (murennettuna)
  • 100 gcheddarjuustoa (raastettuna)

Vuokaan:

  • 1/2 rklauringonkukkaöljyä
Tulosta

Kukkakaali- mac & cheese valmistuu näin:

  1. Huuhtele kukkakaali ja pilko se pienemmiksi kukinnoiksi.
  2. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta.
  3. Kaada pasta ja kukkakaali voideltuun uunivuokaan. Sekoita ruokakermaan mausteet.
  4. Valuta seos kukkakaalin ja pastan päälle. Lisää päälle leipämurut ja juustoraaste.
  5. Paista kukkakaali- mac & cheese 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia kauniin väriseksi ja kypsäksi.
  6. Tarjoa kukkakaali- mac & cheese hetken jäähtyneenä.
3 kommenttia