Maku

Kuiva Martti

10 min
3
0

Kuiva Martti

GL
KA
LA
MA
MU
0
3
Teksti Helena Saine-Laitinen
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (10 annosta)

  • 2 1/2 dlginiä
  • 2 1/2 dlkirkasta viinaa (Vermouth bianco)

Lisäksi

  • 3 dl jäitä murskattuna
  • 10 mustikanvarpua
  • 5 minicocktailkurkkua halkaistuna

Tee näin

10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN

Pakasta gini. Jäähdytä vermutti ja lasit jääkaapissa puoli tuntia ennen tarjoilua.

Yhdistä gini ja vermutti kannussa. Lusikoi jäämurskaa lasien pohjalle. Jaa kuiva martti -juoma laseihin.

Riivi mustikanvarvut ja pujota teräväksi leikattuun päähän puolikas kurkku. Jaa laseihin.

Tarjoa kuivat martit juhannusjuhlan alkumaljana.

MITÄ PIDIT?
3
Katso myös nämä