Kotivinkki

Kuhataskut uunissa ja tomaattivinegretti

0
0

Kuhataskut uunissa ja tomaattivinegretti

Teksti Kotivinkki
Kuvat Kaisa Rautaheimo
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 4kuhafileetä
  • suolaa
  • valkopippuria

TUOREJUUSTO-KATKARAPUTÄYTE:

  • 100 gtuorejuustoa
  • 100 gkatkarapuja
  • tuoretta tilliä, kevätsipulia tai ruohosipulia hienonnettuna

MEETVURSTI-MOZZARELLATÄYTE:

  • 4 ohuttameetvurstiviipaletta
  • ½-1 pallomozzarellaa
  • ½ ruukkuarukolaa

TOMAATTIVINEGRETTI:

  • 250 gkirsikkatomaatteja
  • ½punasipuli
  • 1½ dloliiviöljyä
  • ½ dlvalkoviinietikkaa
  • ½-1 tlsuolaa
  • mustapippuria
  • 10-20basilikanlehteä

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

KUHATASKUT UUNISSA

1. Leikkaa kuhafileistä ruodot pois

2. Aseta fileet työlaudalle ja mausta suolalla sekä pippurilla.

3. Valitse täyte. Tuorejuusto-katkaraputäytettä varten sulata ja valuta katkaravut. Lusikoi nokare tuorejuustoa fileiden keskelle ja sen päälle kasa katkarapuja ja yrttisilppua. Meetvursti-mozzarellatäytettä varten viipaloi mozzarella. Aseta juustoviipaleet fileille ja niiden päälle kasa rukolaa sekä meetvurstiviipaleet.

4. Jätä pyrstöpää alas ja käännä fileen yläpää täytteen päälle.

5. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 7–10 minuuttia.

TOMAATTIVINEGRETTI

1. Pese kirsikkatomaatit ja leikkaa ne halki. Kuori ja hienonna punasipuli.

2. Yhdistä kastikkeen kaikki ainekset basilikanlehtiä lukuun ottamatta. Anna makujen tasaantua rauhassa, vähintään 15 minuuttia.

3. Lisää basilikanlehdet ennen tarjoilua.

Vinkki!

Vinkki Kiinteä kuhafilee pysyy hyvin koossa ja sopii myös grillattavaksi halsterissa tai vartaissa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä