0(0)
Kuhafileet puttanesca-kastikkeella – paistettujen fisujen ja mausteisen tomaattikastikkeen yhdistelmä kutkuttaa makuhermoja
Gluteeniton
Maidoton
Munaton
30 min
Kuhafileet tarjotaan puttanesca-kastikkeella italialaisen klassikkopastan tyyliin. Päällystä paistetut fileet chilillä, oliiveilla, kapriksilla ja sardiinifileillä maustetulla tomaattisoosilla ja nauti makujen ilottelusta!
25.1.2020
 |
Kotivinkki
Reseptin ainekset
4 annosta
800 gkuhafileetä
1 tlsuolaa
½ tlmustapippuria
Lisäksi
2 rkloliiviöljyä
2valkosipulinkynttä
½–1punaista chiliä
4sardiini- tai anjovisfileetä
400 gsäilöttyjä kirsikkatomaatteja
1 dlkalamataoliiveja
½ dlkapriksia
1 dlpersiljaa hienonnettuna

Kuhafileet ja puttanesca-kastike – ohje:

  1. Mausta kalafileet suolalla ja mustapippurilla. Kuumenna öljy pannulla ja paista fileitä 3–4 minuuttia per puoli koosta riippuen.
  2. Nosta fileet vadille ja peitä foliolla, jotta ne pysyvät kuumina.
  3. Hienonna valkosipulinkynnet. Viipaloi tai hienonna chili. Paista valkosipulia, chiliä ja sardiinifileitä hetki pannulla. Lisää tomaatit. Anna kiehua pari minuuttia.
  4. Lisää oliivit ja kaprikset pannulle sekä lopuksi persiljasilppu. Lusikoi seos kalojen päälle. Tarjoa lisäksi perunoita, riisiä tai pastaa.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.