Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kruska-puuro

6 h 5 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 6 h 0 min
8.2.2012
Reseptin ainekset
6 annosta
15 dl
vettä
3 dl
vehnäleseitä
2 dl
kaurahiutaleita (isoja)
1 1/2 dl
rusinoita
1 1/2 tl
suolaa

Voitele uunivuoka. Lisää veden joukkoon leseet, kaurahiutaleet, rusinat ja suola.

Sekoita kunnolla ja peitä kannella tai foliolla.

Kypsennä 125-asteisessa uunissa noin 6 tuntia. Sekoita Kruska-puuroa välillä.

*Tarjoa tähteeksi jäänyt puuro välipalana jogurtin kera.

Sana crusca on italialaista alkuperä ja tarkoittaa akanaa, lesettä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt