Maku

Kruska-puuro

6 h 5 min
{
Aktiivinen
5 min
Passiivinen
6 h
MU
KA
4
3


Ainekset (6 annosta)

  • 15 dlvettä
  • 3 dlvehnäleseitä
  • 2 dlkaurahiutaleita (isoja)
  • 1 1/2 dlrusinoita
  • 1 1/2 tlsuolaa
Tulosta

Voitele uunivuoka. Lisää veden joukkoon leseet, kaurahiutaleet, rusinat ja suola.

Sekoita kunnolla ja peitä kannella tai foliolla.

Kypsennä 125-asteisessa uunissa noin 6 tuntia. Sekoita Kruska-puuroa välillä.

*Tarjoa tähteeksi jäänyt puuro välipalana jogurtin kera.

Sana crusca on italialaista alkuperä ja tarkoittaa akanaa, lesettä.
MITÄ PIDIT?
4
3 kommenttia