Maku

Kotijuusto pinaatti-korianterikastikkeella

20 min
MU
KA
4
0


 

Tulosta
Teksti Midi Vuorela
Kuvat Pasi Haaranen

Ainekset (4 annosta)

  • 1 kplsipulia
  • 250 gpinaattia
  • 75 gtuoretta korianteria
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 1/2 tlmuskottipähkinää
  • 2 dlruoanvalmistusjogurttia
  • 300 gkotijuustoa

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Kuori ja silppua sipuli. Huuhtele ja riivi pinaatinlehdet ja silppua korianteri.

Kuumenna rasva laakeassa pannussa, älä ruskista. Lisää sipulisilppu, pinaatinlehdet ja korianterisilppu pannuun ja anna niiden pehmentyä kunnolla.

Lisää mausteet ja ruoanvalmistusjogurtti joukkoon. Kuumenna. Leikkaa kotijuusto puolen sentin viipaleiksi ja nosta viipaleet kuumaan kastikkeeseen pari minuuttia ennen tarjoamista.

Nauti leivän kanssa.

MITÄ PIDIT?
4