0(0)
Purkista palmujen alle! Kookos-karamelliananakset nitistävät herkkunälän ja valmistuvat kaapin perältä löytyvistä säilykkeistä
gluteeniton
vegaani
maidoton
munaton
laktoositon
kasvis
2 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 2 h
Makoisa ja ihanan paahteinen jälkiruoka valmistuu vaivatta purkkiananaksesta ja kondensoidusta kookosmaidosta.
Julkaistu 27.1.2023
Maku
Reseptin ainekset 4 annosta
2 tlk (à 220/140 g)ananasviipaleita mehussa
1 rklrypsiöljyä
1 tlk (320 g)kondensoitua kookosmaitoa (Spice Up)
Kookosvaahto
250 mlkookoskermaa
2 rkltomusokeria
1 tlvaniljasokeria

Kookos-karamelliananakset – ohje:

  1. Laita kookoskerma pariksi tunniksi jääkaappiin viilentymään ja jähmettymään.
  2. Vaahdota jääkaappikylmä kookoskerma ja mausta vaahto sokereilla. Laita jääkaappiin.
  3. Valuta ananasviipaleet. Kuumenna öljy pannulla ja paista viipaleita erissä molemmin puolin, kunnes ne saavat väriä.
  4. Valuta pannulle puoli purkkia kondensoitua kookosmaitoa. Jatka paistamista, kunnes maito tummenee.
  5. Tarjoa kookosvaahdon ja lopun kondensoidun kookosmaidon kanssa.
Kommentoi »