Purkista palmujen alle! Kookos-karamelliananakset nitistävät herkkunälän ja valmistuvat kaapin perältä löytyvistä säilykkeistä
gluteeniton
vegaani
maidoton
munaton
laktoositon
kasvis
2 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 2 h
Makoisa ja ihanan paahteinen jälkiruoka valmistuu vaivatta purkkiananaksesta ja kondensoidusta kookosmaidosta.

Reseptin ainekset 4 annosta
2 tlk (à 220/140 g)ananasviipaleita mehussa
1 rklrypsiöljyä
1 tlk (320 g)kondensoitua kookosmaitoa (Spice Up)
Kookosvaahto
250 mlkookoskermaa
2 rkltomusokeria
1 tlvaniljasokeria
Kookos-karamelliananakset – ohje:
- Laita kookoskerma pariksi tunniksi jääkaappiin viilentymään ja jähmettymään.
- Vaahdota jääkaappikylmä kookoskerma ja mausta vaahto sokereilla. Laita jääkaappiin.
- Valuta ananasviipaleet. Kuumenna öljy pannulla ja paista viipaleita erissä molemmin puolin, kunnes ne saavat väriä.
- Valuta pannulle puoli purkkia kondensoitua kookosmaitoa. Jatka paistamista, kunnes maito tummenee.
- Tarjoa kookosvaahdon ja lopun kondensoidun kookosmaidon kanssa.