Kookos-inkiväärikasvikset

15 min
0
0

Kookos-inkiväärikasvikset

GL
KA
LA
MA
MU
0
0
Teksti Midi Vuorela
Kuvat Marjo Tokkari
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 25 ginkivääriä
  • 1 kplkeltaista paprikaa
  • 1 kplkukkakaalia
  • 1/2 kplkesäkurpitsaa
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 1 rklsoijakastiketta
  • 1 kplsitruunaa
  • 1/2 tlpippurisekoitusta
  • 1/2 tlyrttimaustesekoitusta (suolaton)
  • 2 dlkookosmaitoa
  • 150 gherneenpalkoja
  • 1 rklpersiljaa (silputtuna)

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Kuori ja hienonna inkivääri, 2–3 teelusikallista silppua riittää. Pese kasvikset, halkaise paprika, poista siemenet ja suikaloi puolikkaat. Paloittele kukkakaali ja halkaise kesäkurpitsa, poista pehmeä sisus ja suikaloi puolikkaat.

Kuumenna öljy paistokasarissa ja pehmitä inkiväärisilppu. Lisää soijakastike, sitruunasta puristettu mehu, yrtti- ja pippuriseokset ja kookosmaito. Keitä minuutti. Lisää kasvispalat ja kypsennä noin 5 minuuttia.

Lisää jäiset herneenpalot ja kuumenna. Mausta kasvikset silputulla persiljalla. Tarjoa kasvikset viipaloidun ankanrinnan kanssa. Koristele annos tuoreyrtillä.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä