Konvehtibrownie – suosikkileivonnaisen suklaiset sattumat vetävät herkkuhävikin minimiin

35 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
20 min
Brownie on helppo resepti loppujen konvehtien karkotukseen. Pehmeä suklaaherkku maistuu lämpimänä vaikka jäätelön kanssa.
4
0
Julkaistu 27.12.2022


Reseptin ainekset (16–20 palaa)

  • 200 gvoita tai leivontamargariinia
  • 4munaa
  • 2 dlsokeria
  • 1 dlfariinisokeria
  • 2½ dlvehnäjauhoja
  • 1½ dltummaa kaakaojauhetta
  • ½ tlsuolaa

Pinnalle

  • 150 gsuklaakonvehteja
Tulosta

Konvehtibrownie – ohje:

  1. Sulata voi mikrossa tai kattilassa. Anna jäähtyä.
  2. Vatkaa munat ja sokerit kulhossa sähkövatkaimella vaahdoksi. Lisää jäähtynyt voisula.
  3. Siivilöi jauhot ja kaakaojauhe taikinaan. Lisää suola ja sekoita taikina tasaiseksi.
  4. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunivuokaan (noin 20 × 30 cm).
  5. Painele suklaakonvehteja brownien pintaan.
  6. Paista 175 asteessa 18–20 minuuttia. Brownie saa jäädä hieman taikinamaiseksi.
Kommentoi »