Konjakkimarinoidut kirsikat

24 h 10 min
0
0

Konjakkimarinoidut kirsikat

GL
KA
LA
MA
MU
0
0
Teksti Maarit Cederbeg
Kuvat Nina Kellokoski
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 1 dlsokeria
  • 1 dlvettä
  • 2 dlkonjakkia
  • 10 dlkirsikoita

Tee näin

24 h 10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN24 h

Kiehauta sokeri ja vesi kattilassa. Sekoita konjakki jäähtyneeseen sokeriliemeen.

Pane huuhdellut kirsikat kokonaisina astiaan ja kaada konjakkiliemi päälle. Säilytä päivä pari peitettynä jääkaapissa.

Tarjoa konjakkimarinoidut kirsikat jäätelön kera tai kakkujen koristeena.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä