0(0)
Tofua ja pikapikkelöityjä kasviksia! Kolmioleivissä maistuvat vietnamilaisen bahn mi -patongin maut
Munaton
30 min
Täytä aasialaisia kasviskolmioleipiä kerralla iso satsi jääkaappiin tekeytymään. Näihin saattaa tulla himo.
Julkaistu 18.9.2023
Maku
Reseptin ainekset
4 kpl
8viipaletta isoa kaurapaahtoleipää
1 pkt (300 g)maustettua tofua (Jalotofu Aasia)
1 rklrypsiöljyä
100 gsalaattia
Wasabituorejuusto
1 rs (200 g)maustamatonta tuorejuustoa
1 tlwasabia (tai chilitahnaa)
Pikapikkelöity kasvisraaste
2porkkanaa
1avomaankurkku (tai ⅓ tavallista)
2 rklväkiviinaetikkaa
1 rklsokeria
¼ tlsuolaa

Aasialaiset kolmioleivät – ohje:

  1. Ota tofu pakkauksesta, säästä liemi. Raasta tofu karkeaksi raasteeksi ja paista öljyssä pannulla kevyesti. Lisää liemi pannulle.
  2. Sekoita tuorejuusto ja wasabi. Kuori ja raasta porkkanat ja kurkku. Sekoita raasteet, etikka ja mausteet kulhossa.
  3. Levitä kaikille leiville tuorejuustoa. Laita neljälle leivälle salaattia sekä kasvis- ja tofuraastetta. Paina toiset leipäviipaleet päälle.
  4. Leikkaa leivät kulmasta kulmaan kahtia ja käännä puolikkaat päällekkäin.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.