Maku

Kolmen sipulin katkaravut

2 h 25 min
0
0

Kolmen sipulin katkaravut

GL
LA
MA
MU
0
0
Teksti Midi Vuorela
Kuvat Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Tulosta
Mainos

Ainekset (15 annosta)

  • 1000 gjättikatkaravunpyrstöjä
  • 2 kplpunasipulia
  • 1 kplvalkosipulia (solo)
  • 2 kplkevätsipulia
  • 1 1/2 dlomenaviinetikkaa
  • 1/2 tlvalkopippuria

Tee näin

2 h 25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN2 h

Sulata ja valuta kuoritut katkaravut huolellisesti. Kuori ja hienonna puna- ja valkosipuli. Silppua kevätsipulit.

Kuumenna omenaviinietikka pannussa ja kiehauta siinä puna- ja valkosipulisilput. Jäähdytä ja kaada seos katkarapujen päälle. Lisää kevätsipulisilppu ja valkopippuri joukkoon. Sekoita ja anna kolmen sipulin katkarapujen maustua jääkaapissa parista tunnista seuraavaan päivään.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä