Maku

Kokonaisena grillattu porsaanfilee

40 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
25 min
GL
LA
MA
MU
0
0
Julkaistu 7.7.2005


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 500 gporsaan sisäfileetä
  • 2 tlyrttimaustesekoitusta (suolaton)
  • 1 tlvalkopippuria
  • 3/4 tlsuolaa
  • 1/2 tlchilirouhetta
  • 1 rklrypsiöljyä
Tulosta

Puhdista kalvot porsaanfileestä ja leikkaa se kolmella pitkittäisviillolla levymäiseksi.

Sekoita mausteet ja ripottele 2/3 mausteseoksesta lihalevylle ja rullaa se. Kiinnitä filee neljällä langanpätkällä. Painele loput mausteseoksesta lihan pintaan. Sivele pinta ruokaöljyllä ja grillaa fileerullaa keskilämpöisessä grillissä noin 20 minuuttia. Kääntele fileetä grillauksen aikana tasaisin väliajoin.

Nosta filee grillistä ja kääri se alumiinifolioon. Anna rauhoittua 5–10 minuuttia.

Leikkaa filee narujen välisistä neljään yhtä suureen palaan.

Tarjoa hedelmä-sipulien kanssa.

Kommentoi »