Kokonaisena grillattu porsaan sisäfilee

2 h 45 min
0
0

Kokonaisena grillattu porsaan sisäfilee

Salviamarinadi sopii erinomaisesti maustamaan porsaan sisäfilettä.
Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 600 gporsaan sisäfileetä
  • ilmakuivattua kinkkua
  • coctailtikkuja

Marinadi

  • 1 kplkourallinen tuoreita salvian lehtiä
  • 3 kplvalkosipulin kynsiä
  • 2 tlkarkeaa merisuolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 2 rklsitruunan mehua
  • 1 rklrypsiöljyä grillaukseen

Tee näin

2 h 45 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN2 h 15 min

Ota porsaan sisäfilee hyvissä ajoin huoneenlämpöön. Valmista marinadi nuijimalla salvianlehdet, merisuola ja valkosipulin kynnet tahnaksi morttelissa. Lisää marinadin joukkoon mustapippuri ja sitruunan mehu. Hiero marinadi porsaan sisäfileen pintaan hyvin. Anna marinoitua vähintään 2 tuntia.

Kiedo ilmakuivatut kinkut porsaan sisäfileen ympärille ja kiinnitä coctailtikuilla. Ripottele pinnalle hiukan öljyä ennen grillausta.

Kinnitä paistimittari porsaan sisäfileen paksuimpaan kohtaan. Grillaa porsaan sisäfilettä joka puolelta kunnes sisälämpötila on 68 astetta. Kääri porsaan sisäfilee folioon ja anna levätä vähintään 15 minuuttia. Leikka grillattu porsaan sisäfilee muutaman sentin paksuisiksi viipaleiksi.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä