Kokonainen paahdettu kana aasialaisittain

4.7
0

Kokonainen paahdettu kana aasialaisittain

Inkiväärin,chilin,sitruunaruohon,valkosipulin,limen ja tähtianiksen yhdistelmä takaa mahatavan maun kanalle! Usko pois.
Teksti Onko Nälkä?
Kuvat Onko Nälkä?
Tulosta
Mainos

Ainekset (3 annosta)

  • 2 rklöljyä paistamiseen
  • 2 kpltuore chili
  • 4 0valkosipulinkynsiä
  • 20 gtuoretta inkivääriä (peukalon kokoinen pala)
  • 1 kplsitruunaruohoa
  • 3 rklsoijaa
  • 5 dlkanalientä
  • 2 kpltähtianista
  • 2 kpllimemehua
  • 3 rkljuoksevaa hunajaa

Kana

  • 1 kplkokonainen kana
  • 2 rklmerisuolaa
  • 50 gvoita
  • 1 tlRaastettua limenkuorta

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Ota kana huoneen lämpöön tunti ennen valmistamista

Kaada öljy pannulle ja lämmitä

Pilko chili pieneksi ja leikkaa inkivääri ohuiksi suikaleiksi

Murskaa valkosipulinkynnet ja murskaa kevyesti sitruunaruohoa

freesaa chiliä,inkivääriä,valkosipulia ja sitruunaruohoa hetki

Lisää soija ja anna kiehahtaa. Lisää sitten kanaliemi ja 2 limen mehut.

Anna kiehua kunnes nesteestä on jäljellä n.2,5dl

Lisää hunaja ja sekoita.

Lämmitä uuni 150 asteeseen

Kuivaa kana huolella ja suolaa kunnolla

Yhdistä huoneenlämpöinen voi ja limenkuoriraaste

Laita voi kanan nahan alle ja hiero nahkaa, niin että voi leviää kauttaaltaan kanaan. Varo repimästä nahkaa.

Sivele puolet kastikkeesta kanan päälle ja nosta kanan uuniin. Paahda uunissa 150 asteessa tunti.

Ota kana uunista ja lämmitä uuni 250 asteeseen.

Sivele loput kastikkeesta ja vuokaan valunut neste kanan päälle ja paahda vielä 10-15min

Jos käytät paistomittaria, niin paras sisölämpö reidestä mitattuna on 78 astetta

MITÄ PIDIT?
4.7
Katso myös nämä