Maku

Barbeque-possua kirsikkaisella kastikkeella

0
0

Kirsikka tuo mukavaa vaihtelua barbeque-kastikkeeseen, joka sopii loistavasti possulle ja kanalle.
Tulosta
Teksti Onko Nälkä?
Kuvat Onko Nälkä?

Ainekset (4 annosta)

Porsaan kylki

  • 1 rklmustapippuria
  • 1 rklsuolaa

Kirsikka-barbeque-kastike

  • 2 dlkirsikoita
  • 1tuore chili
  • 4valkosipulinkynttä
  • 1sipuli
  • 4 rklomenaviinietikkaa
  • 4 rklsokeria
  • 4 rklworcestershirenkastiketta
  • 1 rkldijoninsinappia
  • 4 rklvoita
  • 1 tlsavuaromia

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Kirsikka-barbeque-kastike:

Yhdistä sipulit ja pilkottu chili kattilaan ja kuullota kattilassa öljyssä. Älä anna sipulin ruskistua.

Lisää sekaan etikka ja anna kiehahtaa kunnolla. Lisää sitten loput aineet voita lukuunottamatta. Anna poreilla miedolla lämmöllä n. 45min ja lisää voi.

Soseuta.

Porsaanliha:

Paahda porsaankylkeä 150-asteisessa uunissa n. 3 tuntia.

Nosta liha uunista. Pippuroi liha ja valele kirsikka-barbeque-kastikkeella.

Grillaa kovalla lämmöllä n. 10 min per puoli. Käännä lihaa useasti grillauksen aikana ja valele aina soosilla käännettäessä. Voit myös halutessasi savustaa lihaa savustuspöntössä n. 15 min.

MITÄ PIDIT?
0