Kirpeä yrttimajoneesi

35 min
0
0

Kirpeä yrttimajoneesi

GL
KA
0
0
Teksti Marja Samuli
Kuvat Juhani Salonen
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 1 1/2 dlmajoneesia

Lisäksi

  • 1 1/2 dlkuohukermaa
  • 2 rkltuoreyrttiseosta (basilikaa, rakuunaa, kirveliä ja lehtipersiljaa)
  • 6 kplhillosipuleita
  • 1/2 kplsuolakurkkua
  • 1 kplkeltuaista (keitettynä)
  • 1 rklsinappia
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlvalkopippuria

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN5 min
PASSIIVINEN30 min

Nostele majoneesi ja kermavaahto keskenään tasaiseksi seokseksi.
Silppua valutetut hillosipulit ja suolakurkku hienoksi.
Hienonna kypsä keltuainen haarukalla.
Yhdistä yrtit ja hienonnetut hillosipulit, suolakurkku ja keltuainen majoneesi-kermaseokseen ja anna makujen tasaantua peitetyssä astiassa jääkaapissa noin puoli tuntia ennen tarjoilua.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä