Kotivinkki

Kirkas kasviskeitto pestolla

0
0

Kirkas kasviskeitto pestolla

Teksti Jatta Heinlahti
Kuvat Kristiina Hemminki
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 6perunaa
  • nippuuuden sadon porkkanoita
  • 1uuden sadon kukkakaali
  • nippuuuden sadon sipuleita
  • 1½ lkasvislientä
  • 1 dlherneitä
  • 100 gkirsikkatomaatteja
  • paritimjaminoksaa
  • 1 dlpestokastiketta

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Raaputa perunat ja porkkanat puhtaiksi. Paloittele ne. Poista kukkakaalista lehdet ja kovin kantaosa ja irrota kukinnot.

2. Poista sipuleista kannat ja varret. Halkaise sipulit. Säästä parhaat varret ja silppua ne.

3. Kuumenna kasvisliemi kiehuvaksi ja lisää siihen kasvikset. Kypsennä noin kymmenen minuuttia.

4. Lisää keittoon herneet ja halkaistut kirsikkatomaatit. Silppua joukkoon timjami ja lisää sipulinvarret. Hauduta keittoa vielä viisi minuuttia.

5. Tarjoile keitto pestokastikkeen ja tuoreen leivän kanssa.
 

Vinkki!

Voit kokeilla keiton lisäkkeenä myös kevyttä ranskankermaa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä