Maku

Kirjolohiseljanka

20 min
GL
LA
MA
MU
4
1


 

Tulosta
Teksti Mervi Melasniemi
Kuvat Chikako Harada

Ainekset (6 annosta)

  • 15 dlkalalientä
  • 70 gtomaattipyreetä
  • 1 kplsipulia (hienonnettuna)
  • 4 kplvalkosipulinkynttä
  • 2 kpllaakerinlehteä
  • 500 gkeittojuuressekoitusta (pakaste)
  • 1 kplmaustekurkkuja (kuutioituna)
  • 2 rkltuoretta tilliä
  • 1/2 tlmustapippuria

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Lisää kiehuvaan liemeen tomaattipyree, sipuli, valkosipulit, laakerinlehdet ja juureskuutiot. Anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes juurekset ovat kypsiä.

•Tarjoa kirjolohiseljangan kanssa halutessasi venäläiseen tapaan smetanaa tai kevyempänä vaihtoehtona joko kevytranskankermaa tai ruokajogurttia.

MITÄ PIDIT?
4