Teksti
Kuvat
Julkaistu: 18.4.2007

Kirjolohiseljanka
Ainekset (6 annosta)
- 15 dlkalalientä
- 70 gtomaattipyreetä
- 1 kplsipulia (hienonnettuna)
- 4 kplvalkosipulinkynttä
- 2 kpllaakerinlehteä
- 500 gkeittojuuressekoitusta (pakaste)
- 1 kplmaustekurkkuja (kuutioituna)
- 2 rkltuoretta tilliä
- 1/2 tlmustapippuria
Lisää kiehuvaan liemeen tomaattipyree, sipuli, valkosipulit, laakerinlehdet ja juureskuutiot. Anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes juurekset ovat kypsiä.
•Tarjoa kirjolohiseljangan kanssa halutessasi venäläiseen tapaan smetanaa tai kevyempänä vaihtoehtona joko kevytranskankermaa tai ruokajogurttia.
MITÄ PIDIT?
4