Maku

Kirjolohiseljanka

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
GL
LA
MA
MU
4
1


Ainekset (6 annosta)

  • 15 dlkalalientä
  • 70 gtomaattipyreetä
  • 1 kplsipulia (hienonnettuna)
  • 4 kplvalkosipulinkynttä
  • 2 kpllaakerinlehteä
  • 500 gkeittojuuressekoitusta (pakaste)
  • 1 kplmaustekurkkuja (kuutioituna)
  • 2 rkltuoretta tilliä
  • 1/2 tlmustapippuria
Tulosta

Lisää kiehuvaan liemeen tomaattipyree, sipuli, valkosipulit, laakerinlehdet ja juureskuutiot. Anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes juurekset ovat kypsiä.

•Tarjoa kirjolohiseljangan kanssa halutessasi venäläiseen tapaan smetanaa tai kevyempänä vaihtoehtona joko kevytranskankermaa tai ruokajogurttia.

MITÄ PIDIT?
4
1 kommentti