Maku

Kinuskikierre-vadelmabrowniet

35 min
4.3
0

Kinuskikierre-vadelmabrowniet

Suklaisen täyteläisissä brownieissa on makeita kinuskipyörteitä ja pirsakoita vadelmasattumia. Tarjoile pehmeä suklaakakku ekstra vadelmien ja kinuskikastikkeen kanssa!
Teksti Tiina Garvey
Kuvat Tiina Garvey
Tulosta
Mainos

Ainekset (10 annosta)

  • 150 gtummaa suklaata
  • 150 gvoita
  • 4 kplkananmunia
  • 1 1/2 dlsokeria
  • 2 dlvehnäjauhoja
  • 1 dlkaakaojauhetta
  • 1 tlleivinjauhetta
  • 1 dlkinuskikastiketta
  • 1 dlvadelmia (tuoreita tai pakaste)

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN25 min

Paloittele suklaa ja voi. Laita ne keraamiseen tai metalliseen kulhoon, ja nosta kulho hyöryävän vesikattilan päälle. Sulata suklaa voin kanssa hitaasti alhaisella lämmöllä kunnes seos on tasaista. Anna jäähtyä hetki.

Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä jauhot, kaakaojauhe ja leivinjauhe. Sekoita kuivat aineet käännellen muna-sokerivaahtoon. Lisää joukkoon sulatettu suklaa ja voi.

Kaada taikina matalaan voideltuun uunivuokaan (20 × 25 cm). Lusikoi kinuskikastiketta taikinan päälle muutamaan kohtaan. Kääntele lusikan varrella kinuskista pyörteitä taikinan pintaan. Ripottele pinnalle vadelmia.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 25 minuuttia kunnes kakku on kypsän tahmeaa.

MITÄ PIDIT?
4.3
Katso myös nämä