Kotivinkki

Kinuskijuustokakku – juhlien makea tähti saa raikkautta raparperihillokkeesta

5 h 45 min
KA
0
0

Kinuskijuustokakku on takuu­varma juhlasuosikki. Raikasta kakku rapaperilla ja koristele näyttäväksi syötävillä kukilla. Kokeile esimerkiksi syreenin kukintoja.
Tulosta
Kuvat Hannes Paananen

Ainekset (15 annosta)

Pohja

  • 12Bastogne-keksiä
  • 50 gvoita sulatettuna
  • 1 dlmantelirouhetta

Raparperihilloke

  • 6 dlraparperia pilkottuna
  • 1 ½ dlsokeria
  • 1 rklvettä

Täyte

  • 200 gmaustamatonta tuorejuustoa
  • 2 dlvalmiiksi karamellisoitua, kondensoitua maitoa
  • 2 dlvispikermaa
  • 5liivatelehteä
  • ½ dlraparpelihillokkeen lientä

Kiille

  • 2liivatelehteä
  • 2 dlvalmiiksi karamellisoitua kondensoitua maitoa
  • 2 rklvettä

Koristelu

  • kuivattua raparperinkuorta ja syreeninkukkia

Tee näin

5 h 45 min
{
AKTIIVINEN45 min
PASSIIVINEN5 h
MITÄ PIDIT?
0