Maku

Kinuski-cupcaket

40 min
4.57
1

Hurmaavat kinuski-cupcaket kätkevät sisäänsä fudgepaloja, ja helppo kuorrutus syntyy valmiiksi maustetusta kinuskituorejuustosta.
Tulosta
Teksti Lunni leipoo
Kuvat Lunni leipoo

Ainekset (16 kpl)

  • 175 gvoita
  • 2 dlmaitoa
  • 2 kplmunaa
  • 4 1/2 dlvehnäjauhoja
  • 2 tlleivinjauhetta
  • 2 dlsokeria
  • 1 tlvaniljasokeria
  • 200 gfudgepaloja (2 pss.)

Kuorrute

  • 400 gkinuskituorejuustoa (2 prk)
  • 1 dltomusokeria

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN30 min

Ota munat ja maito ajoissa huoneenlämpöön.

Sulata voi ja anna jäähtyä.

Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen, valmistele muffinipelti laittamalla koloihin paperiset vuoat.

Yhdistä yhdessä kulhossa jauhot, sokeri, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Toisessa kulhossa sekoita yhteen munat, maito ja jäähtynyt voisula.

 Yhdistä märät aineet kuiviin, sekoita nopeasti yhteen. Sekoituksen loppuvaiheilla (kun taikinassa on vielä jauhoviiruja) fudgepalat, säästä pari rkl koristeluun.

Lusikoi taikina muffinivuokiin, kohoamisvaraa tällä taikinalla ei kauheasti tarvita. Paista uunissa n. 30 minuuttia tai kunnes muffinit ovat pinnalta kullanruskeita.

Anna jäähtyä hetken muffinipellissä, ota sitten ritilälle jäähtymään täysin.

Sekoita kinuskituorejuustoon tomusokeri, pursota jäähtyneiden leivosten päälle. Viimeistele fudgepaloilla.

MITÄ PIDIT?
4.57