Kinkku-munakasrulla
50 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
35 minValmista munakas hauskassa rullamuodossa! Rahkainen munakas on proteiinipitoinen ja maukas kinkku-kasvistäyte pitää nälän poissa. Kinkku-munakasrulla on täydellinen arkiruoka tai vaikka iltapala!
3.9
Kuvat
Julkaistu 10.2.2015

Kinkku-munakasrulla
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 6 kplmunaa
- 250 gmaitorahkaa (pehmeää)
- 3-4 dlkevytmaitoa
- 2 dltäysjyvävehnäjauhoja
- 1 tlmeiramia
- 1/2 tlsuolaa
- 2 rklrypsiöljyä
Täyte
- 1 kplpurjoa
- 1 kplpaprikaa
- 1 rklrypsiöljyä
- 200 gkeittokinkkua
- 1/3 tlsuolaa
- 1/3 tlmustapippuria
- 2 rkltuoretta oreganoa (silputtuna)
Päälle
- 100 gjuustoraastetta (voimakasta)
Riko munat kulhoon. Vatkaa sekaan maitorahka, maito, jauhot, mausteet ja öljy.
Kaada munakasmassa leivinpaperilla vuoratulle, korkeareunaiselle uunipellille.
Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia, kauniin väriseksi ja kypsäksi.
Halkaise ja huuhtele purjo ja paprika.
Suikaloi ja silppua ne hienoksi.
Kuullota purjo- ja paprikasilppu pannulla öljyssä pehmeäksi.
Sekoita joukkoon silputtu kinkku ja mausteet.
Levitä täyte munakaslevylle.
Kääri levy tiukaksi rullaksi ja vedä se leivinpaperin avulla uunipellille.
Lisää päälle juustoraastetta.
Kuorruta 225-asteisen uunin keskitasolla, kunnes juusto sulaa ja munakasrulla saa kauniin värin.