Maku

Kinkku-munakasrulla

50 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
35 min
Valmista munakas hauskassa rullamuodossa! Rahkainen munakas on proteiinipitoinen ja maukas kinkku-kasvistäyte pitää nälän poissa. Kinkku-munakasrulla on täydellinen arkiruoka tai vaikka iltapala!
3.9
3
Julkaistu 10.2.2015


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 6 kplmunaa
  • 250 gmaitorahkaa (pehmeää)
  • 3-4 dlkevytmaitoa
  • 2 dltäysjyvävehnäjauhoja
  • 1 tlmeiramia
  • 1/2 tlsuolaa
  • 2 rklrypsiöljyä

Täyte

  • 1 kplpurjoa
  • 1 kplpaprikaa
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 200 gkeittokinkkua
  • 1/3 tlsuolaa
  • 1/3 tlmustapippuria
  • 2 rkltuoretta oreganoa (silputtuna)

Päälle

  • 100 gjuustoraastetta (voimakasta)
Tulosta

Riko munat kulhoon. Vatkaa sekaan maitorahka, maito, jauhot, mausteet ja öljy.

Kaada munakasmassa leivinpaperilla vuoratulle, korkeareunaiselle uunipellille.

Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia, kauniin väriseksi ja kypsäksi.

Halkaise ja huuhtele purjo ja paprika.

Suikaloi ja silppua ne hienoksi.

Kuullota purjo- ja paprikasilppu pannulla öljyssä pehmeäksi.

Sekoita joukkoon silputtu kinkku ja mausteet.

Levitä täyte munakaslevylle.

Kääri levy tiukaksi rullaksi ja vedä se leivinpaperin avulla uunipellille.

Lisää päälle juustoraastetta.

Kuorruta 225-asteisen uunin keskitasolla, kunnes juusto sulaa ja munakasrulla saa kauniin värin.

3 kommenttia