3,5(26)
Kinkku-kasvispannari
50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min
1.6.2012
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
2 kplporkkanaa
1 kplsipulia
200 gsaunapalvikinkkua
1 rklrypsiöljyä
500 gtomaattimurskaa
2 tloreganoa
1/2 tlsuolaa
1/2 tlmustapippuria
2 dlruokakermaa (rasvaa 5 %, vähälaktoosinen)
3 kplmunaa
2 dlhiivaleipäjauhoja
1 dlvehnäjauhoja (täysjyvä)
100 gjuustoa (raastettuna)
Pinnalle
50 gkotijuustoa (raastettuna)

Kuori ja raasta porkkanat hienoksi raasteeksi. Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa kinkku pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipulit pannulla öljyssä. Kumoa joukkoon porkkanaraaste ja kinkku. Paista käännellen pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja mausteet. Keitä hetki ilman kantta. Jäähdytä.

Vatkaa kerma, munat ja jauhot keskenään. Lisää juustoraaste ja jäähtynyt kinkku-kasvisseos. Kaada seos voidellun leivinpaperin päälle uunipannuun. Ripottele pinnalle loppu juustoraaste.

Paista kinkku-kasvispannaria 200-asteisen uunin keskitasolla 25–30 minuuttia. Paloittele hieman jäähtyneenä. Tarjoa kinkku-kasvispannarin lisäksi salaattia.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.