Kinkku-kasvispannari

50 min
3.9
0

Kinkku-kasvispannari

Teksti Emilia Kolari
Kuvat Anna Huovinen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 2 kplporkkanaa
  • 1 kplsipulia
  • 200 gsaunapalvikinkkua
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 500 gtomaattimurskaa
  • 2 tloreganoa
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 2 dlruokakermaa (rasvaa 5 %, vähälaktoosinen)
  • 3 kplmunaa
  • 2 dlhiivaleipäjauhoja
  • 1 dlvehnäjauhoja (täysjyvä)
  • 100 gjuustoa (raastettuna)

Pinnalle

  • 50 gkotijuustoa (raastettuna)

Tee näin

50 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN30 min

Kuori ja raasta porkkanat hienoksi raasteeksi. Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa kinkku pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipulit pannulla öljyssä. Kumoa joukkoon porkkanaraaste ja kinkku. Paista käännellen pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja mausteet. Keitä hetki ilman kantta. Jäähdytä.

Vatkaa kerma, munat ja jauhot keskenään. Lisää juustoraaste ja jäähtynyt kinkku-kasvisseos. Kaada seos voidellun leivinpaperin päälle uunipannuun. Ripottele pinnalle loppu juustoraaste.

Paista kinkku-kasvispannaria 200-asteisen uunin keskitasolla 25–30 minuuttia. Paloittele hieman jäähtyneenä. Tarjoa kinkku-kasvispannarin lisäksi salaattia.

MITÄ PIDIT?
3.9
Katso myös nämä