Kotivinkki

Korealaiset kimchiletut saavat puikot viuhumaan – kasvisherkkupalat dipataan tulisessa soijakastikkeessa

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
Pienet korealaiset kimchi­letut saavat väriä ja makua maissista, parsasta ja paprikasta. Chilinen soijakastike antaa annokselle mukavan loppusilauksen.
KA
4
0
Julkaistu: 23.5.2022


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 1muna
  • ½ dlvettä
  • 1 rklsoijakastiketta
  • 1 rklkimchipurkin lientä
  • 1½ dlvehnäjauhoja
  • 3 dlkimchiä
  • 2kevätsipulia
  • 4vihreää parsaa
  • 1 dlmaissia
  • 2 rklrypsiöljyä

Kastike

  • 3 rklsoijaa
  • 1 rklriisiviinietikkaa
  • 1 rklhunajaa tai vaahterasiirappia
  • 1 tlsrirachakastiketta
Tulosta

Kimchiletut – ohje:

  1. Vatkaa munat, vesi, soija ja kimchipurkinliemi kulhossa. Lisää jauhot ja sekoita tasaiseksi.
  2. Valuta kimchi ja hienonna se pieniksi paloiksi. Viipaloi kevätsipulit. Kuori parsat tarvittaessa ja leikkaa noin 4-senttisiksi paloiksi. Lisää kimchi, sipulit, parsapalat ja maissit taikinaan.
  3. Paista lettupannulla tai isolla pannulla 3 lettua kerrallaan öljyssä noin 3 minuuttia molemmilta puolilta.
  4. Sekoita kastikkeen ainekset ja tarjoa kimchiletut kastikkeen kanssa.

Kommentoi »