Maku

Kimalteleva rocky road

1 h 5 min
5
1

Kimalteleva rocky road

Juhlava rocly road viimeistellään kimaltavilla strösseleillä ja koristetikuilla! Kätevät suupalat eivät likaa sormia.
Teksti Lunni leipoo
Kuvat Lunni leipoo
Tulosta
Mainos

Ainekset (15 palaa)

  • 130 gtummaa suklaata
  • 100 gmaitosuklaata
  • 2 rklvaaleaa siirappia
  • 100 gvoita
  • 75 gkeksimuruja (esim. Marie-keksejä)
  • 75 gMariannepalloja
  • 75 gminivaahtokarkkeja
  • 2 rklströsseleitä (kultaisia)

Tee näin

1 h 5 min
{
AKTIIVINEN5 min
PASSIIVINEN1 h

Sulata keskenään suklaat, voi ja siirappi tasaiseksi. Jos käytät mikroa, pidä teho alhaisella ja sekoittele n. 30 sekunnin välein.

Murskaa keksit sopivankokoiseksi muruksi. Ota suklaasulasta n. 1 dl talteen tai hieman enemmän jos teet isomman satsin.  

Sekoita keskenään loput suklaaseoksesta, keksimurut, vaahtokarkit ja Marianne-kuulat. Jos et käytä minivaahtokarkkeja, leikkaa vaahtokarkit pienemmiksi.  

Painele seos leivinpaperilla vuoratun n. 15×15-senttisen vuoan pohjalle. Tasoita pinta lastalla. Levitä pinnalle loput suklaasulasta, tasoita ja viimeistele vielä kimaltelevalla strösselillä.

Anna jähmettyä jääkaapissa n. 1 tunti tai yön yli. Leikkaa n. 15-20 palaan terävällä veitsellä ja pistä jokaiseen palaan koristecocktailtikku.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä