Maku

Kikhernesalaatti kananmunan ja avokadon kera

30 min
0
0

Kikhernesalaatti kananmunan ja avokadon kera

Kikhernesalaatista tulee herkullinen lounas avokadon ja paistetun kananmunan kera.
Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (2 annosta)

Kikhernesalaatti

  • 1 kplpurkki säilöttyjä kikherneitä (go green)
  • 2 rklpunasipulia hienonnettuna
  • 200 gminiluumutomaatteja kuutioituna
  • 1 kplsuippopaprika kuutioituna
  • 2 rkltuoretta basilikaa hienonnettuna
  • 2 rkltuoretta lehtipersilijaa hienonnettuna
  • 50 gfetaa murennettuna
  • 2 rklneitsyt oliiviöljyä
  • 1 rklvalkoviinietikkaa
  • suolaa ja mustapippuria myllystä

Tarjoiluun

  • 1 kplavokado viipaloituna
  • 2 rklsitruunan mehua
  • 2 kplkananmunaa paistettuna

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN15 min

Valmista ensin kikhernesalaatti. Huuhtele kikherneet ja valuta hyvin. Sekoita kikherneiden joukkoon kuutioidut punasipuli, miniluumutomaatit, suippopaprika ja murustettu feta. Sekoita oliiviöljy, valkoviinietikka, hienonnetut yrtit, suola ja mustapippuri hyvin keskenään ja lisää kikhernesalaatin joukkoon. Anna maustua vähintään 15 minuuttia.

Puolita avokado, poista kivi ja kuoret. Viipaloi ohuiksi viipaleiksi ja ripottele pinnalle sitruunamehu.

Paista kananmunat pannulla yhdeltä puolelta. Mausta suolalla.

Kokoa annos lautaselle ja tarjoile heti.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä