Kotivinkki

Kikhernepihvit

25 min
0
0

Kikhernepihvit

KA
0
0
Herkulliset ja täyttävät kikhernepihvit paistuvat kätevimmin lettupannun koloissa.
Teksti Kati Pohja
Kuvat Johanna Kinnari
Tulosta
Mainos

Ainekset (10 kpl)

  • 1porkkana
  • 1sipuli
  • 2valkosipulinkynttä
  • 2prk kikherneitä, (à 285 g)
  • 2kananmunaa
  • ½ dlkorppujauhoja
  • 2 tlsoijakastiketta
  • 1–2 tlcurrytahnaa
  • kourallinen persiljaa

Lisäksi

  • salaattia tai höyrytettyjä kasviksia
  • kermaviiliä (laktoositonta)

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN10 min

1. Kuori ja paloittele porkkana, sipuli ja valkosipulinkynnet. Siirrä kasvikset leikkuuterällä varustetun monitoimikoneen kulhoon.
2. Valuta kikherneet. Lisää ne kulhoon. Lisää myös kananmunat, korppujauho, soijakastike, currytahna ja kourallinen persiljaa. Käynnistä kone ja aja massaa tasaiseksi noin 5 minuuttia.
3. Kuumenna rypsiöljyä lettupannun koloissa. Muotoile kikhernemassasta pihvit jokaiseen koloon. Anna paistua keskilämmöllä pari minuuttia molemmin puolin.
4. Tarjoa kikhernepihvit salaatin tai höyrytettyjen kasvisten sekä (laktoosittoman) kermaviilikastikkeen kera.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä