Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kurpitsa-kikhernepata lämmittää! Maukas pata maustetaan harissa-tahnalla ja jeeralla

35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min

Mausteinen kikhernepata on maukas ja täyttävä ruoka. Ihana kasvisruoka saa raikkaan lisän päälle ripotelluista granaattiomenansiemenistä ja viikunalohkoista.

9.9.2020
Reseptin ainekset
4 annosta
1 (400 g)
myskikurpitsa
1
sipuli
3
valkosipulinkynttä
2 rkl
oliiviöljyä
1 tl
harissaa
1 tl
jeeraa
1 tl
korianteria
1 prk (400 g)
tomaattimurskaa
1 dl
vettä
1 rkl
kasvisfondia
1 tl
suolaa
1 prk (380 g)
käyttövalmiita kikherneitä
Lisäksi
½ rku
korianteria tai lehtipersiljaa
1 dl
granaattiomenansiemeniä ja/tai (ja/tai 2 viikunaa)

Kikhernepata – ohje:

  1. Kuori ja leikkaa kurpitsa lohkoiksi. Suikaloi sipuli ja hienonna valkosipulinkynnet.
  2. Kuumenna öljy ja kuullota kurpitsalohkot ja sipulit padassa. Lisää mausteet ja sekoittele hetki. Kaada tomaattimurska ja vesi pataan, lisää fondi ja suola.
  3. Hauduta kannen alla 20 minuuttia.
  4. Huuhdo ja valuta kikherneet. Lisää pataan ja kuumenna kiehuvaksi. Viimeistele pata korianterilla, granaattiomenansiemenillä ja/tai viikunoilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt