Kotivinkki

Kikhernecoleslaw

0
0


 

Tulosta
Teksti Kotivinkki
Kuvat Mika Haaranen

Ainekset

  • 1 kgvalko- tai varhaiskaalia
  • 2 tlsuolaa
  • 400 gkikherneitä säilykkeenä
  • 2 dltavallista tai kevytmajoneesia
  • ½ dlkermaa tai kevyttä ranskankermaa
  • ½ dlmakeaa chilikastiketta
  • ripaussokeria
  • rouhittua mustapippuria
  • lehtipersiljaa koristeluun

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Raasta tai suikaloi kaali ohueksi esimerkiksi juusto­höylällä. Pane suikaleet lävikköön ja ripottele päälle tasaisesti suolaa. Anna vetäytyä 10 minuuttia.

2. Huuhdo kaalit kevyesti. Painele kaalisuikaleita lävikössä voimakkaasti, jotta neste valuu pois.

3. Yhdistä loput salaatin ainekset isossa kulhossa. Sekoita seos tasaiseksi kaalisuikaleiden kanssa. Pane kulho kelmutettuna viileään puoleksi tunniksi ennen tarjoilua.

MITÄ PIDIT?
0