Kotivinkki

Kikherne-tomaattipaistos

0
0

Kikherne-tomaattipaistos

Teksti Kotivinkki
Kuvat Kaisa Rautaheimo
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 350 gsäilöttyjä kypsiä kikherneitä
  • 250 gkirsikkatomaatteja
  • 2valkosipulinkynttä
  • ½ tlsokeria
  • ½ tlsuolaa
  • mustapippuria
  • ½ dloliiviöljyä
  • ½ ruukkubasilikaa

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Valuta kikherneet. Halkaise kirsikkatomaatit ja nosta ne kulhoon. Kuori, hienonna ja lisää valkosipulit tomaattien päälle. Mausta sokerilla, suolalla sekä pippurilla ja sekoita.

2. Kumoa kikherneet vuoan pohjalle. Ripottele päälle kirsikkatomaatit, mielellään leikkauspinta ylöspäin. Valuta öljy kikherneiden ja tomaattien päälle.

3. Paahda 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Sekoita valmiin paistoksen joukkoon basilikanlehtiä. Tarjoa heti.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä