Maku

Kiinankaali-vuohenjuustopasta

20 min
MU
4
1

Oletko testannut kiinankaalia pastassa? Kun pilkot sille kaveriksi porkkanaa ja sekoitat joukkoon vuohenjuustoa ja herneitä, saat ihanan mehevän kasvispastan. 
Tulosta
Teksti Jasmin Raitakari
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (4 annosta)

  • 400 gpastaa (tummaa pennepastaa)
  • 2 kplsipulia
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 kplkiinankaalia (pieni, noin 400 g)
  • 2 kplporkkanaa
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 200 gpakasteherneitä
  • 150 gvuohenmaitojuustoa (pehmeää)
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1 rkltimjamia (tuoretta)

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan napakan kypsäksi.

Kuori ja hienonna sipulit. Huuhdo ja silppua kiinankaali. Pese, kuori ja kuutioi porkkana. Kuumenna öljy vokkipannussa, lisää kasvikset ja kuullota muutama minuutti. Lisää pakasteherneet ja paista hetki.

Sekoita paistettujen kasvisten joukkoon valutettu pasta, vuohenjuusto ja mausteet. Tarjoa kiinankaali-vuohenjuustopasta heti.

MITÄ PIDIT?
4