0(0)
Kiinalainen sinappikaalikeitto
Gluteeniton
Laktoositon
Maidoton
Munaton
1 h 40 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 1 h 30 min
Reseptin ainekset
4 annosta
400 gsianlapaa
1 lvettä
15 gtuoretta inkivääriä
400 ghapankaalia
1 dlrucolaa
1 1/2 tlsuolaa
1/2 tlmustapippuria

Kiinalainen sinappikaalikeitto – ohje:

  1. Kuutioi liha. Kuori ja viipaloi inkivääri.
  2. Keitä lihaa inkiväärilastuilla maustetussa vedessä noin tunnin ajan. Kuori vaahto päältä, kun keitto alkaa kiehua.
  3. Lisää keittoon hapankaali, rucola ja mausteet ja anna keiton kiehua vielä puolesta tunnista tuntiin, kunnes liha on kokonaan kypsää.
  4. Tarjoa keittoa kylmänä pakkaspäivänä, jolloin sen maukas liemi lämmittää mukavasti.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo