Kiinalainen sinappikaalikeitto

1 h 40 min
0
0

Kiinalainen sinappikaalikeitto

GL
LA
MA
MU
0
0
Teksti Minna Nevalainen
Kuvat Petri Mulari, Riikka Kantinkoski
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 400 gsianlapaa
  • 10 dlvettä
  • 15 gtuoretta inkivääriä
  • 400 ghapankaalia
  • 1 dlrucolaa
  • 1 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria

Tee näin

1 h 40 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN1 h 30 min

Kuutioi liha. Kuori ja viipaloi inkivääri.
Keitä lihaa inkiväärilastuilla maustetussa vedessä noin tunnin ajan. Kuori vaahto päältä, kun keitto alkaa kiehua.
Lisää keittoon hapankaali, rucola ja mausteet ja anna keiton kiehua vielä puolesta tunnista tuntiin, kunnes liha on kokonaan kypsää.
Tarjoa keittoa kylmänä pakkaspäivänä, jolloin sen maukas liemi lämmittää mukavasti.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä