Maku

Kevyt riistaborssi

40 min
3
0

Kevyt riistaborssi

MU
GL
0
3
Teksti Emilia Kolari
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (5 annosta)

  • 500 gpunajuurta
  • 2 kplporkkanaa
  • 150 gjuuriselleriä
  • 500 gvalkokaalia
  • 1 kplsipulia
  • 240 griistakäristyslihaa (pakaste)
  • 10 dllihalientä
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tlrosmariinia
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 2 rklpunaviinietikkaa

Lisäksi

  • 1 dlruoanvalmistusjogurttia

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN20 min

Pese ja kuori juurekset. Raasta ne karkeaksi raasteeksi esimerkiksi monitoimikoneessa. Suikaloi kaali ja kuorittu sipuli.

Paahda riistakäristys pinnoitetulla pannulla ilman rasvaa. Irrottele paistunut kerros kerrallaan ja jatka paistamista, kunnes liha on kauniisti ruskistunut. Kumoa lihat kattilaan.

Lisää lihaliemi, mausteet ja kasvikset. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 20 minuuttia.

Mausta lopuksi punaviinietikalla. Tarkista maku. Tarjoa jogurttisilmän kanssa.

MITÄ PIDIT?
3
Katso myös nämä