Maku

Kevyt parsakaalikeitto

30 min
4.1
6

Kevyt parsakaalikeitto

KA
MU
6
4.1
Teksti Mervi Melasniemi
Kuvat Kirsi Salovaara
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 500 gparsakaalia
  • 1 kplsipulia
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 8 dlvettä
  • 1 kplkanaliemikuutiota
  • 200 gtuorejuustoa (rasvaa 15 %)
  • 1/4 tlmustapippuria

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN15 min

Huuhdo ja paloittele parsakaali. Kuori ja paloittele sipuli ja valkosipulinkynnet. Siirrä kasvikset kattilaan ja lisää vesi. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää liemikuutiot. Anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes parsakaali on kypsää.

Soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella. Lisää tuorejuusto ja sekoita tasaiseksi. Mausta myllystä rouhitulla mustapippurilla. Tarkista maku.

Tarjoa parsakaalikeiton kanssa halutessasi hienonnetulla persiljalla maustettua kevytranskankermaa ja hyvää leipää.

MITÄ PIDIT?
4.1
Katso myös nämä