Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Siivilöi jauhoseos vaahtoon varovasti sekoittaen. Kaada kakku voideltuun ja jauhotettuun halkaisijaltaan 24 cm:n irtopohjavuokaan. Paista uunissa 200 asteessa noin 10 minuuttia. Kumoa kakkupohja leivinpaperin päälle ja jäähdytä.
Leikkaa irtopohjavuoan kokoinen leivinpaperi vuoan pohjalle. Nosta jäähtynyt kakku vuokaan.
Sekoita notkean tuorejuuston joukkoon jogurtti, kokonaiset mustikat ja sokerit.
Liota liivatelehtiä runsaassa kylmässä vedessä noin 5 minuuttia. Purista liivatteista vesi pois. Kiehauta kattilassa tilkka vettä ja liuota liivatteet joukkoon sekoittaen. Jäähdytä seosta muutama minuutti. Kaada haalea liivateseos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan sekoittaen. Vatkaa kerma ja lisää se joukkoon lopuksi varovasti nostellen.
Kaada täyte kakkupohjan päälle, peitä vuoka ja anna kakun hyytyä kylmässä vähintään 4 tuntia.
Ripottele mustikat hyytyneelle kakulle.
Valmista hyytelösokerikuorrutus. Kiehauta mehu kattilassa ja lisää siihen hyytelösokeri koko ajan sekoittaen. Kun liemi kiehahtaa uudelleen, nosta kattila liedeltä ja anna seoksen jäähtyä 2 minuuttia. Lusikoi hyytelö marjojen päälle. Säilytä kevyt mustikka-jogurttikakku kylmässä ennen tarjoilua.