Maku

Kevyt marokkolainen pata

1 h 25 min
{
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
1 h
GL
LA
MA
MU
4.2
0
Julkaistu: 24.11.2009


Ainekset (6 annosta)

  • 400 gnaudan lapaa tai etuselkää
  • 1/2 rklrypsiöljyä
  • 1 tlpaprikajauhetta
  • 1 tlsuolaa
  • 1/4 tlneilikkaa
  • 1/4 tlkanelia
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 2 gsahramia
  • 2 kplsipulia
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 3 kplporkkanaa
  • 1 kplmunakoisoa
  • 1 kplpaprikaa
  • 265 gkikherneitä (säilyke)
  • 400 gkuorittuja tomaatteja
  • 4 dlvettä
Tulosta

Leikkaa liha paloiksi. Ruskista lihat öljyssä ja mausta. Siirrä lihat pannulta pataan.

Kommentoi »