0(0)
Kevyt kebab-couscoussalaatti
Munaton
20 min
9.6.2009
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
3 dlvettä
1 rklkasvisfondia
1 rklrypsiöljyä
3 dlcouscousia
1 kplpaprikaa
250 gkirsikkatomaattia
2 kplkevätsipulia
160 gfetajuustoa (rasvaa 10-13 %)
150 gkebablihaa
Kastike
1 1/2 dlmaustamatonta jogurttia (rasvaton)
1/4 tlsuolaa
1/4 tlmustapippuria

Kiehauta kattilassa vesi, lisää fondi ja öljy. Lisää liemeen couscousit. Sekoita hyvin ja anna turvota hetken.

Pese kasvikset. Kuutioi paprika ja puolita tomaatit.

Sekoita couscous haarukalla irtonaiseksi, lisää paprikat, tomaatit ja silputut sipulinvarret.

Valuta fetajuusto. Lisää juusto ja kebablastut salaattiin, sekoita.

Valmista kastike sekoittamalla kaikki kastikeainekset keskenään. Tarjoa kastiketta kebab-couscoussalaatin kanssa.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.