Maku

Kevyt kebab-couscoussalaatti

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
MU
0
0
Julkaistu: 9.6.2009


Ainekset (4 annosta)

  • 3 dlvettä
  • 1 rklkasvisfondia
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 3 dlcouscousia
  • 1 kplpaprikaa
  • 250 gkirsikkatomaattia
  • 2 kplkevätsipulia
  • 160 gfetajuustoa (rasvaa 10-13 %)
  • 150 gkebablihaa

Kastike

  • 1 1/2 dlmaustamatonta jogurttia (rasvaton)
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
Tulosta

Kiehauta kattilassa vesi, lisää fondi ja öljy. Lisää liemeen couscousit. Sekoita hyvin ja anna turvota hetken.

Pese kasvikset. Kuutioi paprika ja puolita tomaatit.

Sekoita couscous haarukalla irtonaiseksi, lisää paprikat, tomaatit ja silputut sipulinvarret.

Valuta fetajuusto. Lisää juusto ja kebablastut salaattiin, sekoita.

Valmista kastike sekoittamalla kaikki kastikeainekset keskenään. Tarjoa kastiketta kebab-couscoussalaatin kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »