Maku

Kevyt katkarapu-fenkolipasta

20 min
0
0

Kevyt katkarapu-fenkolipasta

Teksti Elisa Johansson
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 1 kplfenkolia
  • 1 kplomenaa
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 1 dlomenatäysmehua
  • 180 gkatkarapuja (pakaste)
  • 1 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 1/4 tlcayennenpippuria
  • 2 dlruoanvalmistusjogurttia
  • 3 rkltuoretta tilliä

Lisäksi

  • 500 gtuorepastaa

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Pese fenkoli ja kuori omena. Leikkaa fenkoli ohuiksi viipaleiksi ja omena pieniksi kuutioiksi.

Kuullota fenkoli- ja omenapaloja öljyssä pannulla. Lisää omenamehu ja anna hautua kannen alla 5–10 minuuttia.

Lisää kasvisten joukkoon jäiset katkaravut, mausteet ja ruokajogurtti. Kiehauta ja lisää lopuksi silputtu tilli.

Keitä pakkauksen ohjeen mukaan lisukkeeksi tuorepastaa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä